Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

Avantajele saltelelor ortopedice

 

Pentru un somn linistit si pentru o pozitie corecta a spatelui, trebuie sa aveti in vedere achizitionarea unei saltele de inalta calitate. Desi pe piata de profil exista numeroase tipuri si modele de saltele, doctorii recomanda salteaua ortopedica. Acestea sunt ideale pentru persoanele ce se confrunta cu dureri de spate si au o pozitie incorecta a coloanei vertebrale.

 

Saltelele ortopedice sunt cele mai apreciate produse pe piata de profil de pretutindeni datorita faptului ca ofera sprijin corpului si permit coloanei vertebrale sa aiba o pozitie corecta. Salteaua ortopedica este capabila de a prelua presiunea exercitata de corpul nostru pe toata suprafata acesteia. Este important ca presiunea sa fie imprastiata pentru a avea un somn odihnitor, chiar daca partenerul isi modifica pozitia pe perioada somnului.

 

Aceste tipuri de saltelele sunt realizate dupa ultimele standarde de calitate, sunt durabile si sunt realizate din materiale antibacteriene, antialergice si antiperspirante. Acest aspect este extrem de important mai ales pentru persoanele suferinde de astm, alergii sau alte boli respiratorii. Indiferent de problemele de sannatate, saltelele ortopedice le pot ameliora. Garantia minima acordata de producatorii renumiti este de minim 3 ani pentru toate componentele saltelei.

 

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.