Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTEA 160X200 CU ARCURI SI SPUMA

Sunteți în căutarea unei saltele cu dimensiunile de 160x200  care să aibă în compoziție spumă și arcuri? Vă putem ajuta!

O saltea de dimensiuni 160x200 cm cu arcuri și spumă combină caracteristicile benefice ale arcurilor și ale spumei pentru a oferi o susținere și un confort optim în timpul somnului.                           

Salteaua este construită cu un sistem de arcuri interioare, cum ar fi arcurile cu buzunar sau arcurile continue, care oferă susținere și stabilitate suplimentare. Arcurile asigură un nivel de rezistență și durabilitate, susținând corect corpul în timpul somnului.         

Combinarea arcurilor și a spumei oferă o susținere individualizată și adaptabilitate la contururile corpului. Arcurile oferă o susținere activă, în timp ce spuma se modelează și se conformează la forma corpului, asigurând un nivel de confort personalizat.

Saltelele cu arcuri și spumă sunt proiectate pentru a permite o bună circulație a aerului, asigurând o ventilare eficientă și răcirea saltelei. Aceasta ajută la menținerea unei temperaturi confortabile și la eliminarea acumulării de umiditate în saltea.            

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.