Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTEA 140X200 CU MEMORIE

Vă uitați după o saltea cu dimensiunile de 140x200 cu memorie? Ați ajuns unde trebuie!                            

O saltea de dimensiune 140x200 cm cu memorie (spumă cu memorie) este o opțiune populară pentru cei care caută un nivel ridicat de confort și susținere.

Saltelele cu memorie sunt fabricate din spumă poliuretanică cu memorie, cunoscută și sub denumirea de spumă viscoelastică. Aceasta este o spumă sensibilă la căldură și presiune, care se adaptează conturului corpului și își revine la forma inițială după ce presiunea este eliminată.

Spuma cu memorie se comprimă și se mulează în jurul corpului în timp ce dormi, oferind o susținere individualizată și o distribuție uniformă a greutății. Aceasta permite alinierea coloanei vertebrale și eliminarea punctelor de presiune, ceea ce poate contribui la reducerea durerilor de spate și a disconfortului.

Spuma cu memorie oferă un nivel de confort ridicat, oferind senzația de adâncime și învăluire în timpul somnului.

Unele saltele cu memorie sunt concepute cu tehnologii speciale pentru a răci și ventila zona de dormit. Aceasta poate include straturi perforate sau infuzate cu gel pentru a ajuta la dispersarea căldurii și la menținerea unei temperaturi confortabile în timpul somnului.             

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.