Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTEA 140X200 ORTOPEDICA

Dacă ați căutat o saltea ortopedică cu dimensiunile de 140x200, ați ajuns unde trebuie!              

O saltea de dimensiune 140x200 cm ortopedică este concepută pentru a oferi un nivel crescut de susținere și aliniere a coloanei vertebrale, în special pentru persoanele care au nevoie de un suport suplimentar pentru durerile de spate sau probleme ortopedice.          

Saltelele ortopedice sunt proiectate pentru a oferi o susținere optimă a coloanei vertebrale. Acestea pot avea un sistem de susținere cu straturi suplimentare de spumă cu densitate mare, latex sau alte materiale pentru a asigura o aliniere corectă a coloanei vertebrale și o distribuție uniformă a greutății corpului.

În general saltelele ortopedice sunt mai ferme decât saltelele tradiționale, deoarece aceasta poate ajuta la menținerea unei poziții corecte a coloanei vertebrale și la prevenirea înfundării sau a deformărilor saltelei în timp.        

Ele sunt concepute pentru a minimiza punctele de presiune asupra corpului. Aceasta poate ajuta la reducerea disconfortului și durerilor asociate cu problemele de spate sau articulare.

Deasemenea multe saltele ortopedice sunt rezistente la acarieni și alți alergeni, ceea ce le face o opțiune bună pentru persoanele cu alergii sau astm.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.