Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTELE 140x200 30 cm

Căutați o saltea cu dimensiunile de 140x200 30 cm? Ați ajuns în locul potrivit!

O saltea de dimensiune 140x200 cm cu o grosime de 30 cm este o saltea mare, care oferă un nivel ridicat de confort și susținere.

O saltea de 140x200 cm este mai mare decât dimensiunea standard a unei saltele de pat single (90x200 cm) și oferă mai mult spațiu pentru a te întinde și a te mișca în timpul somnului. Aceasta poate fi potrivită pentru persoanele care preferă mai mult spațiu sau pentru dormitoare mai generoase.

Saltelele de acest tip pot fi fabricate utilizând o varietate de materiale și tehnologii. Acestea pot include spumă cu memorie, latex natural, arcuri încasate sau o combinație a acestora. Este important să acordați atenție tipului de materiale utilizate și să alegeți în funcție de preferințele  personale în ceea ce privește confortul și susținerea saltelei.

O saltea de 30 cm poate oferi un nivel înalt de confort și susținere. Grosimea adaugată permite utilizarea unor straturi suplimentare de material de umplutură, care pot oferi amortizare și adaptabilitate optimă la forma corpului.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.