Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTEA 140X200 FARA ARCURI

Doriți o saltea cu dimensiunile de 140x200 fără arcuri? Sunteți în locul potrivit!

O saltea de dimensiune 140x200 cm fără arcuri se referă la o saltea care nu conține un sistem de arcuri metalice în structura sa. Aceste saltele sunt cunoscute și sub denumirile de saltele din spumă, saltele din latex sau saltele din burete.

Saltelele fără arcuri pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi spuma poliuretanică, spuma cu memorie, latexul sau combinății de acestea. Fiecare material are caracteristici specifice și oferă niveluri diferite de confort și susținere.

Pot fi disponibile în diferite niveluri de fermitate, de la moale la ferm. Este important să alegi nivelul de fermitate care se potrivește preferințelor tale și nevoilor de susținere ale corpului.

Deoarece saltelele fără arcuri nu conțin componente metalice, acestea au tendința de a absorbi mișcările și de a reduce transferul acestora. Acest lucru înseamnă că mișcările partenerului de dormit nu vor fi resimțite la fel de intens, ceea ce poate contribui la un somn mai liniștit.

Unele saltele fără arcuri sunt concepute cu straturi sau canale de ventilație pentru a permite o mai bună circulație a aerului și a menține o temperatură confortabilă în timpul somnului. Aceasta poate fi benefică pentru persoanele care se confruntă cu probleme de transpirație excesivă sau care preferă o saltea mai răcoroasă.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.