Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTEA 140X200 BURETE

Vă interesează o saltea cu dimensiunile de 140x200 și burete? Putem să vă fim de ajutor!          

O saltea de dimensiune 140x200 cm cu burete este o saltea care utilizează spumă poliuretanică sau alt tip de burete ca material principal.

Salteaua  de 140x200 cm este potrivită pentru un pat dublu și oferă suficient spațiu pentru a dormi confortabil în doi sau pentru a avea spațiu suplimentardoar pentru dumneavoastră.         

Saltelele cu burete sunt fabricate din spumă poliuretanică sau alte tipuri de burete. Buretele poate avea diferite densități și caracteristici, ceea ce poate influența nivelul de confort și susținere al saltelei.

Ele sunt concepute pentru a distribui greutatea corpului în mod uniform, reducând punctele de presiune și disconfortul în timpul somnului. Aceasta poate contribui la un somn odihnitor și la reducerea problemelor de spate sau articulare.  

Saltelele cu burete pot fi o opțiune bună pentru persoanele cu alergii, deoarece nu atrag praf, acarieni sau alți alergeni comuni. Totuși, este întotdeauna recomandat să verifici dacă salteaua este certificată pentru a fi hipoalergenică sau antialergică.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.