Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

Despre Saltelele Previ

Saltelele produse de fabrica noastra sunt certificate conform standardelor de calitate ISO 9001, fapt ce atesta experienta detinuta, materialele atent selectionate pentru producerea saltelelor, tehnologia de ultima generatie precum si utilajele performante folosite in procesul de productie.

Pentru ca somnul este o parte importanta din viata fiecaruia, pentru ca fiecare dintre noi este special si are nevoi diferite, firma noastra a inteles necesitatea producerii unei game variate de saltele. Incercam sa va oferim cele mai bune solutii pentru a avea un somn odihnitor si de calitate, producand saltele intr-o gama extrem de diversificata, incepand de la saltele pentru copii, saltele ortopedice, latex, spuma, pana la saltele memory dar si alte modele.

Puteti achizitiona salteaua dorita direct de la showroom-ul fabricii noastre din Pipera, de la dealerii autorizati, din magazinul nostru din Constanta  dar si online folosind acest site.

Achizitionand saltelele produse de noi, veti beneficia de calitate premium la pret de producator.

Pentru a ajuta potentialii clienti de a intra mai usor in posesia saltelelor noastre, Previ a intrat recent intr-un parteneriat cu Emag, binecunoscutul magazin online. Acum veti putea gasi si achizitiona produsele noastre si de pe site-ul www.emag.ro la aceleasi preturi avantajoase.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.