Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

Memory Foam

 

Saltelele au aparut pentru prima data in perioada neolitica, fiind facute din frunze si iarba, invelite in piei de animal. Insa, saltelele rudimentare nu erau deloc confortabile asa cum sunt cele moderne. Cu timpul, insa tehnica de realizare a saltelelor a evoluat enorm, astfel ca in prezent, gasim saltele mult mai comode si confortabile, ideale pentru a avea un somn linistit si o pozitie corecta a corpului pe toata perioada noptii.

 

In prezent, saltelele sunt executate prin tehnologii moderne adaptate nevoilor si exigentelor noastre. Astfel, putem alege saltele cu arcuri, spuma poliuretanica sau chiar latex. Saltelele cu  arcuri sunt rezistente si ferme. Latex-ul ofera sprijin, confort si un somn odihnitor. Insa, saltelele cu Memory Foam sunt cele mai apreciate si recomandate pentru orice categorie de utilizatori. Acestea sunt realizate prin cele mai noi tehnologii, fiind si cele mai moderne produse, spuma utilizata fiind de inalta densitate si indeformabila.

 

Acest lucru inseamna ca, indiferent de greutatea corporala, salteaua nu se va deforma, astfel oferind un confort optim si un somn linistit pe toata perioada noptii. Saltelele cu Memory Foam au in compozitie materiale de tip elastic ce pot reactiona eficient la temperatura corpului si preiau forma corpului nostru, mulandu-se perfect si oferind un confort sporit. Avand in vedere ca Memory Foam este un material antibacterian, antialergic si antitranspirant, saltelele cu Memory Foam sunt ideale pentru a ne pastra sanatatea intacta.

 

 

 

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.