Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

Saltele pentru o coloana dreapta

 

Somnul ocupa o treime din viata noastra. Astfel, este important sa folosim o saltea corespunzatoare pentru a avea un somnul sanatos, linistit si relaxant. Pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie sa fim atenti cand alegem salteaua pe care dorim sa dormim sau sa ne relaxam dupa o zi stresanta. Saltelele nepotrivite ne pot provoca afectiuni ale spatelui, cu precadere a coloanei vertebrale, dar si insomnii sau boli alergice. Insa, inainte de a alege o saltea ar fi necesara consilierea unui specialist pentru a va recomanda salteaua potrivita pentru dvs.

 

In cazul in care aveti dureri de spate sau suferiti de o boala a coloanei vertebrale, saltelele indicate sunt cele tari, acestea sunt ideale pentru astfel de afectiuni si pot ameliora durerile locale. Saltelele moi trebuie evitate pentru a nu agrava problemele cu care va confruntati. Aceste tipuri de saltele pot cauza o pozitie anormala a spatelui, iar curbura coloanei poate fi afectata.

 

Saltelele recomandate de specialisti pentru cei cu probleme ale spatelui sunt saltelele ortopedice, super ortopedice, cu memorie sau din latex. Saltelele din latex ofera un sprijin excelent si sunt extrem de ferme la schimbarile de pozitie ale corpului. Saltelele cu memorie duc la diminuarea durerilor de spate si ofera un somn linistit si confortabil.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.