Aici fabrica de saltele PREVI. Transport gratuit la saltelele de peste 1000 de lei!

Caută produs

SALTELE CU SPUMA FĂRĂ ARCURI

Căutați o saltea cu spumă fără arcuri? Avem ceea ce vă trebuie!

Saltelele cu spumă fără arcuri sunt un tip de saltele care nu conțin arcuri metalice sau bobine. În schimb, acestea sunt fabricate în principal din diferite tipuri de spumă, cum ar fi spuma poliuretanică sau spuma cu memorie (memory foam). Aceste saltele sunt proiectate pentru a oferi confort și susținere, adaptându-se la forma corpului și reducând punctele de presiune.

Cele mai comune beneficii ale acestui tip de saltea sunt:

  • Spumă poliuretanică: Aceasta este cea mai comună spumă utilizată în saltelele fără arcuri. Spuma poliuretanică poate varia în densitate și fermitate, oferind diferite niveluri de susținere și confort. Aceasta poate fi confecționată din mai multe straturi cu densități diferite pentru a crea o combinație optimă de suport și moliciune.
  • Spumă cu memorie (memory foam): Această spumă reacționează la căldura corpului și se modelează în jurul conturului individual, oferind un suport personalizat. Spuma cu memorie este cunoscută pentru capacitatea sa de a reduce punctele de presiune și de a alinia coloana vertebrală, contribuind astfel la o poziție de somn corectă și la o senzație de confort.
  • Ventilație și termoreglare: Un aspect important de luat în considerare în cazul saltelelor cu spumă fără arcuri este ventilația și capacitatea de a regla temperatura. Anumite tipuri de spumă pot fi concepute pentru a permite circulația aerului și a împiedica acumularea de căldură, contribuind la un mediu de somn mai răcoros și confortabil.

Consultanta telefonica

Completati campurile de mai jos si un consultant de vanzari Previ va va contacta in cel mai scurt timp posibil.